RSS

Final Exam~~

Assalamualaikum inche blog...skrg i’m in the middle of final exam...final exam sem nie sgt susah bagi sy..terlalu byk prkara yg berlaku sepanjang sem ni hingga sy rasa tak sabar untuk sem nie berakhir..tpi sgt takut untuk menempuh final exam..
Sem nie sy amek 7 subjek, 6 subjek ade final exam..satu third language, xde final..sy amek mandarin..hehe..ni hao ma?
Terasa berat sgt hati nk menempuh lagi 2 paper last nie..huuu..sangat2 takut untuk amek paper microbiology sbb test sgt2 teruk..sy cuma berharap final exam sy akan lulus dengan baik untuk semua subjek yg sy amek sem ni..
Bila kita lemah dan hilang semangat, ALLAH SWT thu kita telah mencuba sedaya upaya..oleh sbb itu sy percaya bila sy lemah ALLAH SWT akn hantar inspirasi dan motivasi supaya sy terus kuat..sbb tuh sy percaya, dia hadir lam mimpi sy untuk suh sy kuat smangat, jgn putus asa dgn final dan course yg sy amek ni..
Biarpun dia x thu, tpi dia slalu hadir dlm mimpi sy bla hati sy dah letih..jadik, sy sgt2 berterima kasih pada dia..biarpun dia hadir sekadar atas sbb ingatan sy pada dia yg amat kuat..thank to you!
Dan jika ALLAH SWT percaya pada kebolehan sy untuk terus berada pada jalan ini, maka sy akan cuba sedaya upaya untuk terus melakukan yg terbaik di jalan ini..
Inche blog, sy harap sy akan lulus sma subjek final ni..for those who read this, i’m hoping that you would pray for my success in this final exam..

I need to be strong so that, i can stand still on this path..and i can reach the end of this path..i’m only half way there, not really near the end..there’s really a long-long way in front of me..i’m afraid i’m not qualified to be there but i promise myself i’ll try my very best so that i can make my loved ones proud of me..so that ALLAH SWT would proud of me..

I am really lucky to have My Creator by my side when i am at my critical time, and him eventhough he’ll never know..i’m just thankful to ALLAH SWT for letting me know him..even for a while..

I have to be strong for my loved ones...i will complete my journey of becoming a great Dietician one day..I promise myself..



23:46
January 6, 2014

~2 more papers to go

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang..:)