Posts

Showing posts from August, 2016

Lelaki macam dia

Assalamualaikum inche blog..
Ok, tajuk di atas adalah based on tv drama yg saya tengok hari ni. Quite surprised saya bole layan sampai habis..sebab saya adalah kaki cerita korea..dan sekarang saya tengah tunggu ‘scarlet heart, Goryeo sbb cerita ni baekhyun berlakon dan juga Hwarang sbb citer ni bts v aka taehyung berlakon. So, I really can’t wait for the drama..heheh..
Kembali pada tajuk balik..lelaki macam dia..cerita ni masih lagi on going, so still tak tahu lagi ending macam mana, but as usual rasanya memang happy ending cuma the way towards the happy ending is what we are waiting..the storyline..so, last episode yg saya tengok tadi adalah di mana heroin pergi ke persiapan majlis tunang hero…so, sedih la perasaan si heroin sbb tak dapat bertunang dengan hero but heroin tuh cam bodoh jugak sbb pergi persiapan majlis tuh..dah tahu hati sakit, sedih, kecewa, patutnya tak payah la pergi kan..tapi dah ceritanya camtuh..tapi takpe sebab bukan episode last lagi, sbb bila sampai episode last…