Posts

Showing posts from January, 2014

Final Exam~~

Image
Assalamualaikum inche blog...skrg i’m in the middle of final exam...final exam sem nie sgt susah bagi sy..terlalu byk prkara yg berlaku sepanjang sem ni hingga sy rasa tak sabar untuk sem nie berakhir..tpi sgt takut untuk menempuh final exam.. Sem nie sy amek 7 subjek, 6 subjek ade final exam..satu third language, xde final..sy amek mandarin..hehe..ni hao ma? Terasa berat sgt hati nk menempuh lagi 2 paper last nie..huuu..sangat2 takut untuk amek paper microbiology sbb test sgt2 teruk..sy cuma berharap final exam sy akan lulus dengan baik untuk semua subjek yg sy amek sem ni.. Bila kita lemah dan hilang semangat, ALLAH SWT thu kita telah mencuba sedaya upaya..oleh sbb itu sy percaya bila sy lemah ALLAH SWT akn hantar inspirasi dan motivasi supaya sy terus kuat..sbb tuh sy percaya, dia hadir lam mimpi sy untuk suh sy kuat smangat, jgn putus asa dgn final dan course yg sy amek ni.. Biarpun dia x thu, tpi dia slalu hadir dlm mimpi sy bla hati sy dah letih..jadik, sy sgt2 berterima kasih pada …