RSS

Makan2 di Korea..


 Assalamualaikum..hehe..makan2 di Korea?..hehe..Di mana? Di Seoul Garden..SCM

Ari nie ktorg celebrate hasil kerja keras memerah keringat, membanting tulang mencari rezeki..hehe..sehari je enjoy dan lepas tuh abis..haha..terlalu banyak perkara yang telah berlaku 3 minggu pertama di palam which i don’t know how to put all of it into words..into simple words..but i guess the word ‘money’ can explain it all..hmm

Kenapa money? Sebab semuanya berkait dgn duit..3 minggu di palam, duit keluar mngalir macam air..keluar duit dri bank terus abis..mostly sem nie duk beli buku je manjang..sy mohon dan harap sangat2 sem nie akan lebih baik dari sem lepas..ok, kita masuk balik topik seoul gardenn..hehe

Sebenarnya hasrat di hati nk g korea tapi tak berpeluang, so dapat pegi seoul garden pon jadilah..dah lama sangat nk pegi..selama nie lalu je depan kedai tuh, tak berani nak masuk, dan akhirnya malam nie masuk..haha..semuanya tanpa dirancang..hehe..nak kata dirancang pon bole jugak..haha..rancang dalam masa sehari dan terus jadik..haha..memang semuanya tak dapat dijangka,.takdir Allah SWT tak siapa dapat jangka kan..semuanya berlaku ada sebabnya yang tersendiri meskipun kita saat nie tak mungkin dapat fahaminya..hmmm..

Malam nie rasa macam lepas gian nak g jalan n makan..makan sampai muak gile..tapi yang best nye, sy sendiri pon tak pasti..sebab makan, or sebab semuanya unplanned..selalunya perkara yg unplanned mesti akan lebih enjoy dari yg kita dah plan dgn rapi..malam tadi jugak buat photoshoot kat SCM..haha..macam2 gaya setiap sorg..penat jugak sebab lepas kelas terus bergegas pegi SCM..haha..mungkin sebab pose, sy rasa amat penat tdi tpi still nak citer jugak kat inche blog..haha..

Mungkin kalau ada gmbr yg sy amek sendiri, mesti lagi best..tapi malangnya sy tak bawak kamera lg sem nie..huhu..ingt nk kumpul duit beli kamera, tpi semuanya hanya tinggal mimpi jela..huu..banyak sangat guna duit sem ni..sem depan, rasanya mesti lg banyak sebab sem depan dah mula Medical Nutrition Therapy..huu...sem depan bole la merasa camne jadik seorang dietician..huuu..harapnya sy boleh la menjadi seorang dietician yg berjaya..aminn..

Pegi makan2 ramai2 mang akan rasa best sebab kita makan dalam satu grup yg ramai..so, rasa macam meriah sgt..best la..rasa macam satu ukhuwah yg kuat..hehe..makanan mang menguatkan ikatan ukhuwah kan..bak kata NADA, ‘food bonds us together’..hehe..

Tiada gambar yg dapat dikongsi, cuma satu memori yg sy simpan bersama coretan ini..semoga ia akan sentiasa kekal sebagai memori yg indah..buang sma yg pahit bersama team usahawan NADA..simpan yg indah2 sahaja..hmm..

Banyak yg sy nak cerita, tpi tak terluah..sem nie sy rasa sy punya confidence level jdik low sgt..semoga ia akan meningkat balik, so that i can be the one that i used to be..huu.. semua yg berlaku hari nie, sy sangat2 bersyukur kepada My Creator..nomu2 kamsahamida..syukran alaik..semoga setiap yang berlaku ada hikmahnya dan pengajarannya pada kita..salam sayang..

1:33
October 4, 2013

~jodoh itu betulke milik sy..takdir..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Nurul Wabilah said...

bosey weh nk baca entry mg panjang2... letak la gambar banyak2 lenkali macam blog ak... baru best..kekeke

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang..:)